1 December 2011

Cleverbot bot




Tadi kan kita boring-boring lepas tu kita main benda alah ni . Benda ni suka buat lawak . Kadang-kadang dia mengada-ngada jawab apa yang kita tanya . Kadang-kadang dia jawab nak marah-marah . Tak de mood lah tu nak layan kita . Tak apa awak . Yang penting awak ni pandai buat lawak . 

4 comments:

penjajah minda said...

apo mondo la nie.hehe

syuhada sb said...

Try ler . Best .

Afiq Ah said...

apa ni?

syuhada sb said...

entahla . tak tahu nak expalin macam mana . benda ni for fun je :)

Kisah seram ringkas